Gıda GetirYemek 80 TL'ye 50 TL indirim!

Katılıyorum geçen gün sipariş verdim siparişim gelmedi ve teslim edildi olarak gözüktü iptal talebi oluşturdum 2 gün sonra baktım para gelmemiş tekrar canlı destekle görüştüm zaman aşımı var bir şey yapamayız dediler lanet olsun dedim bıraktım.
Aynısı oldu bana da. Dün sipariş verdim gelmedi ve teslim edildi işaretlendi. Dünden beri görüşüyorum canlı destekle, kayıt açtık sırada diyip duruyorlar.
 
En üst mesaj olarak Getir'in rezil bir yer olduğunu yazmak istiyorum ki herkes görsün. Bu indirimler sebepsiz yere değil, batıyorlar ve toparlamaya çalışıyorlar ama batmaya mahkumlar. Destek adına zerre bir şey yok, 1 gündür taleple uğraşıyorum, ulaşamamışlar talebi kapatmışlar bir de haklı olmama rağmen. Altı üstü iade verecekler onu da süründürüyorlar, en son şikayet edeceğim. Kimseye önermiyorum, indirimli dahi olsa şu firmadan sipariş vermeyin yemek adına.

Adamlar zaten Aralık ayı sonunda "son 5 indirim günü" diye geri saymaya başladılar senin ortasına geldik indirim yapmadıkları 1 gün yok. Bu adamlar zaten yurtdışında battı, Türkiye'de de çöp yiyeceklere bol bol indirim yapıp dururlar.

 

Geri
Yukarı