GMG'den GTA 5 Satın Alma Hatası

Arkadaşlar bugün yeni Ticket attım ve sağolsun Marc işimi halletti. İşte attığım Ticket'ın tamamı ve mesajlaşmalarımız:
GMG Support.PNG

Tek üzüldüğüm yanı, bonusları alamayacağım ve indirimi kaçırdım. İninal ile konuştum, para en geç 11 gün sonra elime geçecek. GMG'den değilde, Nuuvem'den satın alacağım. İndirimden sonra Nuuvem'de GTA 5 fiyatı 100 Brezilya Reali oluyor. Yani yaklaşık 85 TL.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bende konuştum bana da iade dediler 11 gün içinde. Kartımda para varmış, ben Nuuvem' den aldım. 2 gün sonrada kod geliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Berkay Devrim
Proxy kullandığın için ödemeyi reddetmişler, proxy kullanma.

@muratsuat
PayPal hesabını onaylamamışsın, farklı ve yanlış fatura adresi bilgileriyle ödeme yapmaya çalışmışsın. Bunları düzeltin ve eğer bir sorunla karşılaşırsanız ekran görüntüsü alıp tekrar bizle irtibata geçin diyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Paypal ile ödeme yaptım oyun hemen geldi ama key kalmamış. 14 Nisanda gelecek.
Bende PayPal ile alacağım. Kartımı PayPal'a tanıttım. PayPal'ın içinde olan parayla almıyor, ininal'in içindeki parayla alıyor değil mi? VPN kullanarak mı aldın?
 
Son düzenleme:
Bende buradan almayı denedim ve resimdekinin aynısını söyledi. Parayı çekti mi bilmiyorum, ne yapmalıyım?
 
@demigod Benim paramı çektiler, peki geri verecekler mi? Bende az buz konuştum biraz olan İngilizce'm ile. Sabırsızlanma, 10 gün falan bekle bir şeyler diyordu. Benimde paramı geri verecekler mi arkadaşlar? Lütfen yardımcı olun.

Resimlerdeki mesajları attılar bana, çevirebilecek ya da yardımcı olabilecek var mı?

aaa.png
sss.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah para yarına kadar gelirde alırım oyun çıkmadan. Açıkçası ucuz veya pahalı olması artık umurumda değil. 130 lira verip hep aldığım siteden alacağım. Anında kodu gönderiyorlar, size de kolay gelsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı