Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti Hatası

Mehmet Dmr

Kilopat
Katılım
2 Eylül 2013
Mesajlar
389
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Adsız.jpg


Öncelikle merhaba,
Son zamanlarda "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" diye bir hata alıyordum. Oyun oynarken ekran donuyordu ve sonra oyundan atıp aynen yukarıdaki gibi sağ alt köşede bir yazı çıkıyordu. Bu sadece oyunlarda değil video izlerken ekran donuyordu ve aynı şekilde aynı hatayı alıyordum. Bende virüs olma ihtimali yüzünden bilgisayara format attım. Format'tan sonra tüm güncellemeleri yaptım.(ekran kartı v.b) ama sonuç yukarıda ki gibi değişen bir şey yok. Video izlerken tekrar ekran dondu ve aynı hatayı aldım. Technopat forum sitesinde gezinirken bile aynı hatayı alıyorum. Sağ alt köşeden sürekli aynı yazı çıkıyor.
Sorun nedir ? Nasıl halledebilirim ? Şimdiden teşekkür ederim.
 
Tipik bir M5A97 vakası. :) Anakartının biosunu güncelle. :) Bu anakartta bu sorun bir gelenek haline geldi. Biosunu güncelle.
 
Aynı sorunu laptopta almıştım ve sonucu chipset değişimi dediler ama 3-6 ay sonra yine yapar dediler anakartı değiştirmiştim. Tabi laptop ile masaüstü çok farklı olduğu için alakası bile olmayabilir.
 
Arkadaşlar, yardımcı olur musunuz ? Ekran kartı vbios güncellemesi yaptım. Windows update bütün güncelleştirmeleri yaptım. Sorun halen devam ediyor. Oyun oynarken 20 saniye sonra oyundan atıyor. Aynı yazı beliriyor. Ekran kartı'nı garantiye göndermem mi gerekiyor ? Başka çözüm yolu yok mu ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir çözüm yolu kalmadı zaten. Bayramdan sonra garantiye göndereceğim. Sorun'u belirtin dediklerinde ne diyeceğim :) ??
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı