Google Fotoğraflar Sorunu

Talhaokte

Kilopat
Katılım
23 Haziran 2016
Mesajlar
191
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Xiaomi Redmi Note 7 cihazımda Google fotoğraflar uygulamasında tüm fotoğrafları yedekleğerek yer açtım ve galeriden her şey silindi. Fotoğraflar uygulamasında her fotoğrafı görebiliyorum buraya kadar sorun yok, fakat WhatsApp uygulamasından resim göndermek istediğim zaman sadede galeriyi görüyor ve hiçbir fotoğraf gönderemiyorum. Bu sebeple, Instagram'da durum atmak istediğim zaman da aynı şey oluyor (durum atarken galeri yerine fotoğrafları seçtim ama değişmedi). Bunun herhangi bir çözümü var mı acaba? Yok ise tüm fotoğraflarda ki uygulamaları tekrardan galeriye alma şansım var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğrafı google uygulamasında açtığınızda sağ üstte 3 nokta'dan "Şununla Aç" diyerek Galeri seçebiliyorsanız, story veya feed olarak paylaşabilirsiniz. Şahsen bende o şekilde paylaşılabiliyor.
 
Cloud'a attığın için görselleri, bizzat Cloud kütüphanesinden Share yapman gerekiyor, arkadaşların dediği gibi.

Instagram veya Facebook gibi uygulamaların dosya yöneticisi algılama kabiliyeti yalnızca Dahili ve SD depolama repertuarları ile sınırlı, Cloud kütüphane içeriğini göremiyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı