GPU Tweak GPU speed 0 gözükmesi

Ömer Kuru

Hectopat
Katılım
7 Ağustos 2014
Mesajlar
54
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Bilgisayarımda GTX 750 Ti bulunmakta. Ben GPU Tweak yazılımını kullanan birisiyim. Genellikle Gaming Mode'da kullanırım ve GPU Speed %102'lerde dolaşır. Fakat şu anda ne yaparsam yapayım GPU Speed %0 gözüküyor ve bilgisayarımdan verim alamıyorum. Sebebini araştırdım fakat bilgi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Evet defalarca denedim. Her neyse bilgisayara format attım ve yine performans alamıyorum birazdan gpu tweak yükleyip bakacağım. Ve bilgisayar boştayken veya oyun oynarken falan ekran böyle oluyor;
 

Dosya Ekleri

  • hgh.jpg
    hgh.jpg
    435,7 KB · Görüntüleme: 142
Evet defalarca denedim. Her neyse bilgisayara format attım ve yine performans alamıyorum birazdan gpu tweak yükleyip bakacağım. Ve bilgisayar boştayken veya oyun oynarken falan ekran böyle oluyor;
O ekran hiç iyi gözükmüyor. Ekran kartı sürücüsünü yeniden kurmayı deneyin. Kartınızda donanımsal bir arıza da olabilir.
 
Format atmışsın, Driver'ı defalarca kurmuşsun. Sanırım Ekran kartında bir problem var. Garantisi varsa garantiye yollamanı tavsiye ederim.
 
Şu yazı bir atlatayım okullar açılsın sistemi komple tekrar götüreceğim vatan bilgisayardan'da hiç memnun kalmadım sistemi toplayalı 1 yıl oldu ve bu 1 yılın sanırsam 6-7 ayı garantiyle uğraşmakla geçti. Komple sistemi verdiğimde benim HDD'mi bozuk olarak geri verdiler çalışan parçayı. Ve sorumluluk üstlenmediler ben gidip 200 TL daha verip yeni bir tane almak zorunda kaldım. En son aldığım parça ekran kartı ve bunda da problem çıktı... Delirmemek elde değil.
 
Kardeş ben de 3 ay anakartla falan uğraşmıştım. Anlıyorum seni hele de o bozduktan sonraki delirme hissini de biliyorum. Bu arada bende de aynı kart var ve fazla overclock sonrası Nvidia hata verdiğinde kartı anakarttan çıkarıp takınca düzelmişti.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya şu anda sıfır gözükme olayı çözüldü de ama performans düşüklüğü var GTA 5'da 45-50 FPS alırken şu anda 25'ten yukarı çıkmıyor.
 
Yanlışlıkla iki farklı ekran sürücüsü yüklediğimde başıma gelmişti fakat seninkisi donanımsal bir sorun sanıırm.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı