Grand Theft Auto VI Fragmanı Sızdırıldı

Sende en çok güldüğüm kısım "RDR 2 1000 saat oynadım." demendi, diğer türlü sorun yok :D

Orada da yanılmam çok doğaldı çünkü o flamingoların olduğu bataklığın neredeyse aynısı RDR 2'de Saint Denis yakınında var. Ayrıca resmi olarak yayınlanmadan önce sızan fragman 240p'ydi ve ekranın ortasında kocaman "BTC" yazısı vardı, yani seçememem çok normal bence.
 
Coming 2025'e kadar her şey çok güzeldi :D. Lucia önceki videolardan aynı duruyor. Jason üzerinde bayağı değişiklik olmuş.

Bir bakıma 2 yıl önceden fragmanı vermeleri benim gibi para biriktirmeyi sevenler için ideal bir süre. Bilgisayarlara da 1 yıl daha geç deniliyor. 3 yılımız başladı.
 
Şurayı görseler gerçek Miami sanarlar, hâlâ modlu GTA 5 diyorlar. Buraya atınca kalite düştü ama 4K.
Modlu GTA V ile herkesin aynı şeyi demek istediğini düşünmüyorum. Grafik açışından çok fark var ve çoğu modu bir araya getirseler videodaki gibi olmaz ama Far Cry serisi gibi sadece grafikleri iyileştirip benzer bir oynanış sunmaları hiç heyecan verici olmamış. İlk video olduğu için de grafik ve yeni hikaye dışında neredeyse hiçbir şeye odaklanmamışlar. Cyberpunk 2077 videolarında oyuna Keanu Reeves ve Idris Elba gibi oyuncuların eklendiği gösterildiğinde sergileyecekleri performans sebebiyle oldukça heyecan yaratmıştı.

Tabii ki “modlu GTA V” ile grafikler arasında çok fark olmadığını iddia edenler de olacaktır ama bence yeterince fark var. Son senelerde çıkan oyunlara benzer bir kalite sunuyor. Herkesten RTX 4080 sistem istememeleri için ideal bir seviyede tutmaları gerekiyor.
 
Eski gtalardaki gibi yansa fena olmaz mı.
Onu geçtim, bence araçlar yüksekten düşünce bile patlamamalı. (bkz. GTA 5) Altınızda Insurgent ya da tank gibi bir şey yoksa biraz yüksekten tepe üstü yere çakılınca araç hemen patlıyordu *WASTED*

Benzin deposuna denk geldi ayağına araçların hemen patlamasını da sevmiyordum GTA 5'te. Bir de havada araçların ayrodinamiğini manipüle edebiliyorduk, o gidebilir belki GTA 6'da, söylentiler arasındaydı. Yani araç ters dönerse artık aracı geri çevirme olmayabilir.
 
Eğer konsollar ve PC'ye aynı anda çıkmazsa 2026 PC'de oynarız artık o zamana kadar Ryzen 5 5600 32 GB RX6700 sistemimin selası okunur PC'yi güncelle oyunu satın al bakalım o yıldaki kurr ne kadar olacak.

Merakla çıkış tarihini bekliyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı