GT75 Mavi ekran hatası

  • Konuyu başlatan Jove
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 762

Jove

Kilopat
Katılım
22 Ekim 2013
Mesajlar
157
Yer
Ankara
Minidump dosya linkini paylaşıyorum. Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Minidump konusunda yardımcı olabilecek birileri yok mu artık bu forumda?
Ben bu hatayı hala alıyorum. İşletim sistemi ve sürücülerim güncel. Windows 10 kullanıyorum. BlueScreenView adlı programı kullanınca ntoskrnl.exe'den kaynaklı "DRIVER_STATE_POWER_FAILURE" adlı hatayı aldığımı gösteriyor. En son eklenen minidump dosyaları ile link ektedir. Umarım birileri yardımcı olabilir.

.
 
Son düzenleme:
Bu arada belirteyim mavi ekran hatası almıyorum. Ya da ekran kartının uzun süre kullanımı sonucunda bir sorun olmuyor. 5 dakika sonunda laptop ekranı kendini kapatınca ya ekran hiç açılmıyor ya da yeniden başlatıyor kendini. Bu yeniden başlatma sonucunda da bir minidump dosyası üretiyor. Birazdan testi yapıp bilgilendireceğim.
16 dakika sonunda değerler şu şekilde. Furmark test sonucu ne atmam gerektiğini tam bilemedim açıkcası.
Sistemde 2x128 raid 0 m2, 500 GB 860 EVO ve 250 GB 950 PRO var. MSI'a web ticket attım. Sistemdeki ekstra SSD'leri çıkarın öyle deneyin dediler. SSD'lerin sağlıklarını kontrol ettiğimde hepsi 98% civarlarında. Bu durumda MSI'ın söylediği yöntemi denemeli miyim? SSD'ler böyle bir sorun çıkarabilir mi?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot (1).png
    Screenshot (1).png
    1 MB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Raporu şöyle paylaşayım:

SSD çıkarma işini daha müsait bir zamanda yapmayı planlıyorum. Bir de laptop'ın arka kapağını tutan dişleri daha önce kırıp yeni bir arka kapak istemiştim. Tekrar kırmaktan da korkuyorum açıkcası.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı