GTA 5, 9 yıl önce dün PC için çıktı

2013'te çok ağır downgrade yemiş PS3 sürümü, 2014'te ideal durumda olan PS4 sürümünden sonra 2015'te de oyun PC için çıkışını yaptı. PC'ye 2 yıl geç gelmesine rağmen yine de çıkalı 9 yıl olmuş diyebiliyoruz ve ortada hala GTA 6 yok.

PC sürümünü düzgün bir platformdan edinmek için:
GTA 5 PS3 ve PS4 üzerinde şu an oynanamaz durumda. Rockstar Games ayrıca bir tebriki hak ediyor ama yeni nesil portlar ve PC portu konusunda. Gerçekten GTA 4 ve diğer oyunlarına kıyasla bayağı iyi optimizasyon kasmışlar PC sürümünde. Next Gen sürümü de keza performans ve eklenen yeni içerik bakımından fena değil. Ha eklenen yeni içerik çok büyük mü hayır ama indirimde 100 liraya düşüyor zaten GTA 5 PS5. PS4 sürümünde ise gerçekten çuvalladıklarını söylemeliyim. RDR2 GTA 5'den daha iyi çalışıyor PS4 üzerinde öyle bir fark. PS3 sürümünde de optimizasyon iyi ancak çok ağır bir downgrade söz konusu.

720p 20FPS, eski HUD ekranı, eksik özellikler, AA yok, 2 buçuk dakika yükleme ekranı vb.
En kötü grafikli oyunun bile yapabildiği ışıklandırma illüzyonu sayesinde geceleri iyi gözüküyor oyun.
720p 20FPS hikaye modu Online için 5-10FPS zor tutturuyordu son dönemlerinde PS3 hocam. PS4 2021 gibi 15FPS dönemine geçti PS3 2 ayda geçmişti. Zaten PS3 için sadece 1 güncelleme yayınlanmıştı o da zaten kritik bir güncellemeydi ve oyunun çıkışıyla beraber duyurulmuştu. Bahsettiğim güncelleme "Soygunlar" güncellemesi. Ondan sonra adam akıllı güncelleme gelmedi PS3 GTA 5 için. Zaten çok kötü çalışıyor. Ha bu arada Online için 20 dakika bile bekleyebiliyordunuz.
 
@Smuya PS4 sürümüne bir şey mi oldu?
Hocam PS4 sürümü güncellemeleri kaldıramıyor artık. Öyle ki Rockstar bile bıkkınlıktan la bu cihaz eskidi gidin PS5 alın diye bildiri yayınlayıp Rockstar Editor özelliğini kaldırdı. Bakın özellik kaldırdı adamlar sırf 1-2 güncelleme daha getirelim diye. GTA Online güncellemelerini kaldıramadığı için de cihaz kötü performansa sebep oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı