Gta 5 Güncelleme Sonrası Launcher Hatası

tngemin

Hectopat
Katılım
25 Ocak 2015
Mesajlar
81
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Gta 5 Launcher.exe'yi çalıştırıyorum ve doğrulamaları yaptıktan sonra gelen play butonuna bastığım zaman tekrar güncelleme yapıyor ve tekrar bir süre sonra (15 sn kadar) play butonu ekrana geliyor. Son güncellemeden sonra bu durum ortaya çıktı ne yapmam gerekli ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gta 5'e girmek için yapmanız gereken her şeyi yapsanız dahi emin olanazsınız çünkü Rockstar o kadar garip bir Launcher yapmış ki olduk olmadık hata verebiliyor. Öncelikle oyunu steam'den aldıysan steam ekranında oyuna sağ tıkla özellikler de ve dosya doğrulaması yap. Eğer kutulu aldıysan diskleri tekrar takıp setup'ı aç ve Repair de senden sırayla diskleri isteyecek, social club keyi olarak aldıysan geçmiş olsun ya tekrar indir yada oyunun dosyalarını kopyala ve başka bir diskine yapıştı, oyunun ilk kurulu olduğu yerde oyunu sil Rockstar Games ten indirdiğin yükleme programını çalıştırdıktan sonra kopyaladığın gta 5 i kurmakta olduğun yere yapıştır. Yine de şans işi. Serverler sıkıntılı olduğundan dolayı da oluyor olabilir. Başka bir gün girmeyi, dns değiştirmeyi veya vpn kullanmayı deneyebilirsin. Ben de çok çektim acınız acımdır.
 
Bende oyun normalde calısıyordu. SSD satın aldım sistemi hazırladım ve GTA 5 i kurdum fakat böyle bir hata alıyorum.Oyun Rockstar key olarak oynuyorum .Bende daha önceden GTA 5 Crackli olarak dosyası var update yapıp crack i kullanmadan Rockstar key ile giriş yapınca oyuna giriyordu ama simdi böyle bir sorun cıktı
 
Güncellemeden sonra ben de bu hatayı almaya başladım,onun öncesinde sorun yoktu. Steam'den dosyaları taratıp bir kaç güncelleme yapıp bilgisayarda öyle deneyeceğim. Sonucu yazarım.
 
Steam'den oyunu doğruladım. Windows'ta güncellenecek bir şey olmamasına rağmen Netframe 3.5 filan kendim yükledim. Ona rağmen hala çözülmedi sorun. Paramızla rezil oluyoruz resmen. Rockstar güncelleme yapmadan önce güzel güzel oynuyordum. Saçmalık. Umarım en kısa sürede çözülür.
 
GTA 5 i herşeyi ile beraber sildim. Tekrar yükledim yüklemeden önce virüs proğramımı kapadım çalıştırdım üyeliğimi girdim şimdi ise Loading... yazıyor ve hiç bir tepki vermiyor ne bir update ne bir hata. Aklıma dns ayarlarını değiştirmek geldi (8.8.8.8-8.8.4.4) yaptım fakat sorun hala devam ediyor. Lütfen bilen biri yardım edebilir mi ?
 

Dosya Ekleri

  • sorunlu gta.jpg
    sorunlu gta.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 219
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı