GTA IV vs Watch Dogs

Wath Dogs'u 2 kere GTA IV'ı defalarca bitirdim ama hala GTA IV bende daha iyi sarıyor. Grafiği bile genel olarak GTA IV'ınkini daha başarılı buluyorum.
 
Wath Dogs'u 2 kere GTA IV'ı defalarca bitirdim ama hala GTA IV bende daha iyi sarıyor. Grafiği bile genel olarak GTA IV'ınkini daha başarılı buluyorum.
Gta 4'ün fps sorunu var. Ayrıca Watch Dogs' ın grafikleri daha iyi. Fakat bence bu iki oyun karşılaştırılmamalı. Watch Dogs oyunu Gta şeklinde yapmaya çalışmış fakat biraz çuvallamış. Oyunda arabaların kontrolü berbat. Fakat silah kontrolü kötü değil bence. Bir de oyunun en güzel yanı hacker olmak. Her şey çok daha farklı oluyor Gta'ya göre. Gta'da polisleri öldürüp bir köşeye geçtin mi polislerden kaçabiliyorsun. Fakat WD bu konuda çok daha gerçekçi. Polisler peşine takıldı mı kaçmak gerçekteki gibi bayağı zor. Ama WD'de de mantık hatası var. Adam kameradan kameraya geçtikten sonra üstüne bir de makineyi hackliyor. Bu kadar kolay olmamalı bence. Bir de adamın telefonu en süper bilgisayarlardan da süper. Bir telefonla tüm bölgenin elektriğini kesmek mümkün olmamalı ya da mümkünse de bu bir telefonla olmamalı.
 
Fizik motoru olarak Gta 4 daha iyi ama Watch Dogs ' un grafikleri daha canlı ve günümüze daha yakın fakat Gta 5 ile yarışabileceğini sanmıyorum pek.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı