GTA V Administrator right are needed hatası

Hac Bekir

Hectopat
Katılım
6 Kasım 2013
Mesajlar
218
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Pek fazla şikayet etmeyi seven biri değilimdir, bazı şeylerde anlayışlıyımdır biraz. Ama GTA V oyununu aldığımdan beri hatalarla uğraşıyorum. Bir yerden sonra kabak tadı vermeye başladı artık. Oyunu belki crack olarak oynasaydım bu kadar hata ile karşılaşacağımı zannetmiyorum. 63 GB oyunu 300 kbps hızla 1 haftada 24 saat açık bilgisayarla indirdim. Üstüne yetmezmiş, şaka gibi oyunu indirirken interneti de kullanamıyordum. Oyunu indirirken internet var olarak gözüküyordu ve internetten hiçbir şey açılmıyordu. Buna telefonla aynı internete bağlandığımda dahil. Oyun indirildi ilk bölümde hata verdi. Araştırdım 7GB sildim tekrar yükledim daha sonraki bölümde bir daha hata verdi yine uğraştım tekrar 9GB boyutlarında tekrardan indirdim. Oyunu oynamaktan çok hatalarıyla forumlarda gezindim. En son oyunu harici diskime yedekledim. Şimdide değişik bir hata vermeye başladı. Devam ettiğimde 63GB oyunu baştan indirmemi istiyor kafayı yemek üzereyim.
Hata şöyle:

asd.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Galiba yönetici olarak çalıştırman gerekiyor launcher'ı. Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz
 
Teşekkür ederim :)

Beyler çözdüm oyunu Program Files ve Program Dosyaları(x86)'na attım. Yönetici olarak GTAVLauncher.exe çalıştırdım açıldı. Eminim bu konu çok kişiye lazım olacak. Bir sonraki hatada görüşmek üzere :).
Moderatörleri etiketlerseniz başlığa [ÇÖZÜM] yazsınlar.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı