GTX 850 mi GT 940m mi?

5 nesil işlemci lattoplar daha test aşamısında. Intel 2016 yılında ocakta pc masaüstü ve pc lattoplar piyasa sürecek. GT eski GTX yeni ekrankart serisi GTX 850 vs tercih senin kardeş sevgilerimle saygılarımla iyi günler diliyorum efendim ? :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
5 nesil işlemci lattoplar daha test aşamısında intel 2016 yılında ocakta pc masaüstü ve pc lattoplar piyasa sürecek gt eski gtx yeni ekrankart serisi gtx 850 vs tercih senin kardeş sevgilerimle saygılarımla iyi günler diliyorum efendim ? :)

Dediğiniz doğru fakat ufak bir yanlışlık var gt serisi eski bir seri değildir msi dahi laptoplarında kullanıyor.

MSI GP60 2QE-889XTR Leopard Core i7-4720HQ 8GB 1TB GT940M 2GB 15.6" Full HD FreeDos (Hediyeli) | sanalmarketim
 
GTX 850 tabiki ama ikiside orta seviyedir.

940'i gormemistim daha once yanliz.

Yorum yapamam bu konuda cunku 860 altinda geafikkart oyun icin is gormez yok. 850 alabilirim diyorsaniz o da olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GTX serisi daha performanslı kartlardır, GT serisinde ise bir performans beklemeyin o kadar. GTX850M'ye gelince orta seviye değil üst orta seviye bir karttır. Çoğu oyunuda oynatabilicek bir karttır. Keza oyuna göre ultra bir diğer oyuna göre medium ayarlarlar alırsınız ama akıcı bir oyun elde edeceksinizdir çoğu oyunda.

Notebookcheck de 57. sırada bulunan bir kart ve yeni nesil maxwell mimarisi kullanıyor bu sıralamada gayet iyi. Ben eski laptopumda 160. sıralarda bulunan bir AMD ekran kartı ile BF3-BF4, Assasins Creed 2-3-4 , Far Fry 3 ve daha birsürü oyun oynamıştım medium high low karışık.

Anlıycağnız bilmeden konuşmak yanlıştır. O kadarda fazla gözünüzde büyütmeyin bu modellemeleri. Bugün 2000 TL üstü bir para verip sistem veya laptop alıyorsanız rahat rahat oynarsınız oyunlari. Çok para vermek mükemmeliyetçilik ve takıntı işidir. Her oyunu ultrada oynamak gibi. Saygılarımla.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı