GTX 960 ve i5 4460 Tabanlı Sistem Nasıl?

Hm.O zaman WD'yi değiştireyim çünkü ana depolama o olacak hali hazırda 60 SSD'yi sistem kuracağım için HDD özel dosyalarımı koruması gerek.Eğer ki WD'nin bozulma konusunda sorunluysa değiştirmekte fayda var.
 
WD kalitesiz değildir. Kullanım alanı farklı 3 serisi var. Black, Green ve Blue. Performans istiyorsanız ve benim tercih ettiğim Black serisi. Devasa arşivinizi depolamak istiyorsanız Green serisi. Ve videolarınızı depolamak istiyorsanız Blue serisi.
 
WD Green serisi çabuk bozulabilir çünkü o seri depolama amacıyla üretilmiş. Bir Seagate Barracuda kadar hızlı da olamaz.
WD Green kullanıyorum, gayet memnunum. WD' de uzak durulması gereken tek seri Blue serisidir. Green serisi depolama amaçlı olduğu için zaman aşımında otomatik kapanma, değişken devir gibi güç tasarrufuna ve ömür uzatmaya katkı sağlayan özellikler mevcut. Kapandıktan sonra 3-4 saniye bekletiyor yeniden açılırken, handikapı o.
 
WD kalitesiz değildir. Kullanım alanı farklı 3 serisi var. Black, Green ve Blue. Performans istiyorsanız ve benim tercih ettiğim Black serisi. Devasa arşivinizi depolamak istiyorsanız Green serisi. Ve videolarınızı depolamak istiyorsanız Blue seris
Gayet güzel bir açıklama olmuş.Şimdi aklıma blue ve black serisi ile seagate arasında hangisi işime yarar.Video kayıtlarında performans ve depolama alanları benim açımdan çok önemli .Sizce hangisi seçmeliyim yada 1 tb ikiye bölüp 500 gb olarak mı kullanmalıyım yoksa tavsiye ettiğiniz bir seri var mı?
 
Ben kalitesiz demedim. Green serisinin normal kullanımda Barracuda'nın gerisinde kaldığını belirttim.
Kusura bakmayın size demedim. Bazı yerlerde Green yerine WD olarak bahsedilmiş. O yüzden o yorumu yazma gereği duydum.

Ben sadece Black kullanıcısıyım. O yüzden Green ve Blue adına konuşamam.
@sezer123
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı