Güvenilir Sitelerden oyun indirmek

Torrent ve güvenilir site? Bana pek de iyi bir şey gelmedi açıkçası. Harçlıklarınızdan veya kazandığınız paralar ile biriktirip orijinal oyun alma şansınız var. Sadece hırs gerekiyor. :)

Torrent dosyasının içine birisi virüs koyup yolladı mı işiniz biter. :) Bunu düşünmesini tercih ederim. Her ne kadar da güvenilir site olsa dahi...
 
Torrentteki bir çok oyunda cracklenmesinden dolayı antivirüsler zaten zararlı diye siler ve ya uyarı verirler. Fakat oyuncuların oyun oynamak için bunları görmezden gelip koruma programlarını kapatacaklarını bilen kötü niyetli kişiler oyunlara zararlı virüsler yerleştirebilir. Torrentten ve ya başka bir yerden indirin, eğer crackli oyun kullanıyorsanız güvenliğinizi kimse garanti edemez. Her zaman risk olacaktır.

Ya da steam-origin gibi resmi yerlerden oyunları alıp oynayacaksınız. Takip ettiğinizde çok ucuza iyi oyunlar denk gelebiliyor.
 
Torrent güvenilir rahatlıkla indirebilirsin bir kaç ay önce watch dogs'un korsanı virüslü dediler indirdim hiç birşey olmadı bana sorarsan korsan güvenilir eğer paran yoksa indir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı