Hangi banka kartı kullanılmalı?

ByBerlin

Hectopat
Katılım
7 Aralık 2020
Mesajlar
381
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an banka kartı olarak ziraat kullanıyorum ve pek de memnun olduğum söylenemez. İkinci bir banka kartı çıkartmayı planlıyorum komisyon olarak veya promosyon olarak vb. başka yönlerden en uygun hangisini çıkartmalıyım?
 
Ziraat neden memnun etmedi? Yaşadığın yerde en çok hangi bankanın ATM'si varsa ve çevrendekiler en çok hangi bankayı kullanıyorsa onu tercih etmeni öneririm.
 
Banka kartında ne kadar avantaj olabilir ki? Bende Ziraat kullanıyorum ama bir memnuniyetsizlik yaşamadım. Ama denildiği gibi çevredeki ATM sayısına göre tercih edilebilir.
 
Kesinlikle enpara :) Havale eft yaparken işlem ücreti alınmıyor. 7-24 anında yapabiliyorsunuz. Arayüzü oldukça basit. Ekpara diye bir olayı da var biraz eski müşteri olunca hesabına ekpara tanımlanıyor ve hesabınız - bakiyeye inebiliyor.
Ayrıca kredi kartında ise yaptığınız 5bin tlye kadar olan harcamaları uygulamadan taksitlendirebiliyorsunuz. Ayda 3 hak tanımlanıyor.
 
Enpara'yı öneririm
 
Son düzenleme:
Banka kartında ne kadar avantaj olabilir ki? Bende ziraat kullanıyorum ama bir memnuniyetsizlik yaşamadım. Ama denildiği gibi çevredeki ATM sayısına göre tercih edilebilir.

Dediğim gibi kesilen komisyon bankadan bankaya değişiyor bazısı daha az kesiyor bazısı hiç kesmiyor, bilmediğim başka avantajları da var mı diye merak ettim.
 
Dediğim gibi kesilen komisyon bankadan bankaya değişiyor bazısı daha az kesiyor bazısı hiç kesmiyor, bilmediğim başka avantajları da var mı diye merak ettim.

Hocam o zaman Enpara kullanın. Komisyon yok kesinti yok en uyugunu olacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı