Çözüldü Havit H2002D ses boğuk geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PatatoTomato

Decapat
Katılım
30 Ekim 2021
Mesajlar
567
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hocam yakın zamanda aldığım bu kulaklığın kargosu bugün elime ulaştı. Kulaklık ile Valorant ses kalitesini denemek istedim. Bundan önce şu IPhone'lerden çıkan kulak içi kulaklık ile oynuyordum. Bu kulaklığı takınca ona göre kat ve kat daha farklı bir ses hissettim. Bilmiyorum hangisi doğru olan (o iPhone kulaklığı bozulmuştu neredeyse, sağ taraf soldan fazla ses veriyordu falan). Bana sanki sesi biraz boğuk çıkıyormuş gibi geldi. Ayrıca sanırım ses kartı yokmuş bu kulaklıkta ve ben de bu kulaklığı laptopumda kullanacağım için benim donanımımda mı bir sıkıntı var anlayamadım çünkü bu konuda bilgi sahibi değilim. Eğer ihtiyaç duyar ve bana tarif ederseniz nasıl bulacağımı laptopumdaki ses kartını söylerim size. Bu fiyat bandında alabileceğim en iyi jack kulaklıklardan birini aldım zannediyordum fakat şu an biraz tedirgin oldum. Ancak dediğim gibi belki de önceki kulaklığımın kalitesizliğine de alışmış olabilirim, hangi sesin doğru olduğunu tam çözemedim. Donanımla alakalı bir şey olup olmadığını kontrol edebilir misiniz?
 
Çözüm
Kulaklığın 7.1'i kapalıymış. Açtıktan sonra hem oyunda hem de video/müziklerde ses kalitesi oldukça arttı. Tavsiye ederim.
Bende HP Omen 800 aldığımda yaşamıştım ileride alışıyorsun ve normal geliyor.
 
Bende HP Omen 800 aldığımda yaşamıştım ileride alışıyorsun ve normal geliyor.

İnternetten baktığımda H2002P kulaklığa sahip birisi de benim yaşadığım sorun gibi müziklerde güzel Valorant'ta boğuk geliyor demiş. Ona çözüm olarak 7.1'i kapatmayı önermişler. Ondan olabilir mi? Nasıl kapatabilirim?
 
İnternetten baktığımda H2002p kulaklığa sahip birisi de benim yaşadığım sorun gibi müziklerde güzel Valorant'ta boğuk geliyor demiş. Ona çözüm olarak 7.1'i kapatmayı önermişler. Ondan olabilir mi? Nasıl kapatabilirim?

Bilmiyorum ama 7.1 sanal bir şey stereo bir kulaklık alabilirdin.


Bir buraya bak istersen.
 

Geri
Yukarı