Hayatınızda sizi en çok sinir eden şey nedir?

emirsupra1453

Picopat
Katılım
17 Şubat 2024
Mesajlar
247
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hocam beni sinirlendiren şey ben eskiden yatılı yurtta kalıyordum. Oradan yaşıtım bir çocuk vardı yaşlar 12-13 yurtta genelde benim asla satmayacak kardeşim diye hitap ettiğim anaokulu arkadaşlarım vardı. O çocuk yalancı bir çocuktu ve çocuğu otoritesi de vardı. Herkesi bana karşı kışkırttı tek sevenim kalmadı yurtta. Sonra çocuğu evire çevire dövdüm tabii ki azar yedim ama değmişti peki ya sizinki?
 
Kendimi bildim bileli mahallemizde hep sokak köpeği olmuştur, 2 bilemedin 3 tane. Ama geçen ay yaklaşık 10 köpeğin terör estirmesi ve şikayet etmemizin 2 gün ardından buraya 300 metre ilerde mahallenin mi bilmediğim iki köpeğin, yoldan geçen bir kızı korkutup arabaya çarpmasına vesile olması beni aşırı agresifleştirmişti. Tekrar tekrar aradım, küpeliyse yapacak bir şeyimiz yok yanıtı gelmişti. Telefondaki yetkiliyle bunu o an yüz yüze görüşsek kuduz bir sokak köpeğine dönüşebilirdim.

Sonuç olarak mahallede köpekler azaldı ama belediyenin bir şey yaptığını düşünmüyorum, yemek vermediğimiz için aşırı duyarlı hayvanlara tapan insanların olduğu semtlere gitmişlerdir. Hatırladıkça sinirleniyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı