Hem matematikten hem edebiyattan kalınırsa ne olur?

xw3nzy

Hectopat
Katılım
17 Ağustos 2021
Mesajlar
2.011
Çözümler
6
Yer
Türkiye, Bartın
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İkisinden de kalıyorum benim bildiğim sadece edebiyat baraj ders o yüzden edebiyat ya da matematikten sorumluluk sınavına girerim diye biliyorum. Ama arkadaşım ikisinden kalınca sınıfta kalırsın diyor doğru mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O biraz ortalama ile alakalı durum. Meslek liselerinde Bölüm dersi ve Edebiyattan kalınca ikisine de giriliyordu ancak Anadolu lisesinde nasıl işliyor tam bilmiyorum.
(Önceki zamanlarda Meslek lisesindeyken Matematik ve Kimyadan aynı anda kalmışlığım var) Tahminimce tek Edebiyat dersine girmeniz yeterli.
 
@576864 @Ensar Furkan yaşar
İki dönemin ortalaması 110 civarı geliyor yani geçiyorum onun dışında edebiyat ve matematikten kalıyorum ne olur durum hocam?
Edebiyattan diyelim ki ilk dönem 48 ortalamayla geçtiniz genel ortalamanız 50 üzeri diyelim. Bu dönemde 45-51 civarı yaptıysanız edebiyatı o zaman Edebiyattan sorumluluk sınavına garanti giriyorsunuz. Tabi o sırada genel ortalamanız önceki dönem 50 bu dönemde 50 yaptıysanız ortalama üzerinden geçti olursunuz. Matematik hocalarının çokta sınav yaptığını düşünmüyorum. Elinizden geldiğince Genel ortalamayı yüksek tutmaya bakın. Edebiyat yazın tekrarla düzeltilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı