Hepsiburada'dan yanlış laptop modeli aldıktan sonra değişim olur mu?

Casper alma diyenlere bakma hocam sen. Excalibur serileri gayet F/P. Buradakiler Acer ile sözleşme yapmış gibi her tavsiyeye Acer Nitro 5, Nitro 16 yazıyorlar. Bu modellerde de forumlarda birçok şikayet sorunu mevcut? Elektronik ürünler sonuçta her modelde sorunlar olabilir. Bütçen neyse o.

Nitro da alsa excaliburada alsa forumdakilerin bir çıkarı yok iyisi neyse onu söylüyoruz alır bir iki sene kullanır çöpe atar bu fiyat bandında iyi olan birkaç marka var sadece onlar söyleniyor aynı bütçede farklı cihazlar var bütçeye göre en iyisini seçip atıyoruz ki emin ol buraya cevap yazan insanların senden daha çok bilgisi var bu konuda. Bütçe neyse o diye bir cümle olamaz kusura bakma.
 
Casper alma diyenlere bakma hocam sen. Excalibur serileri gayet f/p. Buradakiler acer ile sözleşme yapmış gibi her tavsiyeye acer nitro 5, nitro 16 yazıyorlar. Bu modellerde de forumlarda bir çok şikayet sorunu mevcut? Elektronik ürünler sonuçta her modelde sorunlar olabilir. Bütçen neyse o.
Her modelde sorun olabilir ama bazı modellerde bazı markalarda kronik sorunlar vardır. Casper, Monster gibi markalar hem kalitesizdir hem de teknik servisi, garantisi berbattır. 2 yıl çöpe atılacak F/P bilgisayardansa ekran kartı 1 düşük olsun 5 yıl kullanayım.

@Senyör Kesada 35k öneri yapar mısınız arkadaşa?
 



İlk cihaz bütçe içinde olması zorunluysa.
PTT AVM güvenirseniz Nitro 16 güvenmez iseniz Victus.

Buradakiler acer ile sözleşme yapmış gibi her tavsiyeye acer nitro 5, nitro 16 yazıyorlar.
Çünkü en mantıklısı onlar. Bir zamanlar rakipleri yok bile denebilirdi. Şu an yeni kasa Victus'lar geldi başarılılar ve öneriyoruz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı