HP Pavilion G6 Bütün Ayarların Silinme Sorunu

MartiniOne

Hectopat
Katılım
29 Ağustos 2014
Mesajlar
36
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Veteriner
Merhaba arkadaşlar ben HP Pavilion g6 notebook sahibiyim. Biraz önce bilgisayarı açtığımda sanki format atılmış gibi bütün klasörlerim silinmiş fakat programlar ve oyunlar silinmemiş. Norton IS'ye sahibim virüs taraması yaptım üstüne birde Norton Power Eraser indirip tarattım hiç bir şey bulamadı. Masaüstü duvar kağıdımda değişmiş ( format sonrası gelen turuncu sarı karışımı duvar kağıdı olan) durumda, Chrome açtım mesala sanki ilk defa yüklemişim ve ilk defa açıyormuşum gibi varsayılan tarayıcı yapmak isteyip istemediğimi falan sordu. Çoğu ayarlarım gitmiş, sizce neden böyle oldu? Nedeni nedir, yardım ederseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanıtınız için teşekkür ederim dediğinizi yaptım fakat şöyle bir sonuç çıktı: Taramada 66 tane trojen bulundu fakat rescue disk sadece 14 tanesini silebildi veya düzeltebildi. Geri kalan trojenlere ne oldu? Detaylı resimleri attım bakıp yorumlarsanız sevinirim. Bu arada Recovery'den format atsam olur mu? Çünkü hep Recovery'den format atıyorum. Elimde windows 8.1 CD'si malesef yok.
xex.jpg
xex1.jpg
xe2.jpg
xe3.jpg
 
Akfit olan zararlının olmadığını söylüyor. Ayrıca güncelleme sonrası tarama yapman gerekiyordu silmedi veya bulamadıkları varsa güncel olmadığındandır.
Masaüstüne gelebiliyorsanız neden KIS yükleyip tarama yapmadınız. Rescue uzun ve yetersiz zararlı temizliği sağlar.
 
Güncelleme yaptıktan sonra tarama yaptım. İlk mesajımda Norton IS ve Norton Power Eraser ile tarama yaptığımı belirtmiştim. Erkan Çevik Bey Rescue Disk ile tarama yapmamı önerdiği için bu programla tarattım
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı