Huawei Free clip alınır mı?

EQUARIA

Hectopat
Katılım
28 Aralık 2020
Mesajlar
2.533
Makaleler
5
Çözümler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisliği
Açık ve inovatif tasarımlı bir kulaklık. Tasarımı ve kullanım amacı hoşuma gitti. Bir yandan etrafı duymam gereken bir işte çalışıyorum fakat aynı zamanda da müzik dinlemem ve telefonla konuşmam gerekebiliyor. Tek çekincem ses kalitesi, mikrofon kalitesi ve kulakta durup durmayacağı.

AirPods Pro 2 kulağımdan kayıyor ve 1 saat bile sürmeden kulağımdan düşecek hale geliyor. Hem spor yaparken hem de fiziki güç gerektiren işler de yapmam gerekirken kulağımdan kayıp düşmesini istemem. Ayrıca kalabalık ortamda sıkça bulunduğumdan mikrofon kalitesinin iyi olması da önemli.

Kulağımdan kayma ve kulak ağrısı şikayetlerim olduğundan satın almak istiyorum. Yalnız bir yanda Apple ekosisteminde olmam bir yandan da yukarıda saydığım durumlar almama engel oluyor. Siz ne dersiniz? Bu arada alacak olursa AirPods Pro 2'yi satmak durumunda olacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anlatır mısınız deneyiminiz nasıldı?
Aktif olarak kullanmaktayım. Bilinçli bir şekilde çıkarmadığınız süreçte düşmez düşmesi imkansız gibi. En başta düşecek hissiyatı oluyor 1 haftaya geçiyer yok gibi birşey kulaklık. Dışarıya biraz fazla ses veriyor onun dışında ses kalitesi felan hoş benim için. Dışarıya giden sesi umursamazsanız 10/10
 
Kulaklığın asıl amacı konfor, spor ve biraz da aksesuar tarzı olmak. Ses kalitesi fiyatının biraz altındadır ama yine de tatmin edeceğini düşünüyorum. Düşme sorunu yaşanacak en son modeldir yüksek ihtimalle bildiğin sarılıyor kulağa:)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı