HUAWEI-HG630a Bağlantı problemi

JordiDeMorgan

Hectopat
Katılım
1 Nisan 2015
Mesajlar
91
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhabalar arkadaşlar ,

Başlıkta da belirttiğim gibi huawei marka modeme sahibim (ttnet'in verdiğinden) çok ilginç ve uzun zamandır çözümleyemediğim bir problem yaşıyorum. Wireless ağıma 3 telefon bağlıyken desktop bilgisayarım (kablo ile bağlı) internetten kopuyor. Herhangi birini kapattığımda düzeliyor. Fakat garip olan bunu her zaman yapmayışı modemin. Bu konu ile ilgili yabancı sitelerde ve bir çok forumda araştırma yaptım fakat tam olarak benim sorunumla karşılaşan birisi görmedim. Modem firmware update ettim , cihaz sınırlandırması var mı diye kontrol ettim yok , resetledim tuş ile yine çözüm yok.

Artık bu konu beni gerçekten sinir etmeye ve işlerimin aksamasına sebep olmaya başladı.

Konu ile bilgisi olan arkadaşların ve @Recep Baltaş 'ın yardımlarını bekliyorum.
 
Konuyla ilgili bende yardımlarınızı beklıyorum aynı sorun bendede var ve gerçekten sinir bozucu. Bende ise WİFİ açıkken arkadasında dedıği gibi 3 den fazla cihaz bağlanınca masaüstü pc den internet erişimim kısıtlanıyor ve wifiyi kapatıp açmakla buluyorum çareyi. Lütfen bir açıklık getirelım bu konuya arkadaşlar
 
Bir arkadaşımda meydana geldiğini daha öğrendim tesadüfen , eğer iPhone cihaz bağlıysa WLAN'a iCloud yedeklemesi açık olduğunda bu problemi yaptığını söyledi. Evde 2 tane iPhone ve 1 tablet var hepsini bağladım ve bekliyorum. Eğer sorunun çözümü bu ise tekrar burdan yazacağım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı