HyperX Cloud Core Mikrofon Problemi

enes13mes

Hectopat
Katılım
25 Temmuz 2014
Mesajlar
385
Makaleler
42
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Geçen ay satın aldığım HyperX Cloud Core oyuncu kulaklığının mikrofonunu bilgisayarımda kullanamıyorum. Telefona bağladığımda mikrofon gayet güzel çalışıyor fakat bilgisayara bağladığımda ses sadece sağ taraftan ve aşırı rahatsız edici bir arka plan sesiyle geliyor. Sizce problem nedir? Donanımsal olarak pc ye bağlarken kullandığım (aşağıdaki fotoğrafta da işaretlediğim) 2 metre uzatma kablosu bu problemi çıkarıyor olabilir. Fakat bu kablo kulaklığı gayet güzel çalıştırıyor sadece mikrofonda problem var. Aşağıya hem telefonuma bağlayıp kaydettiğim hemde bilgisayara bağlayıp kaydettiğim ses dosyalarını da koyuyorum. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

@Recep Baltaş


-Bilgisayarda Kaydettiğim Ses Dosyası

Vocaroo | Voice message

-Telefonumla Kaydettiğim Ses Dosyası

mobile.m4a



announced-new-gaming-headset-hyperx-cloud-core-raqwe.com-04.jpg
 
Mikrofonu PC`ye bağladım bu sefer hiç bir şekilde çalışmıyor. Hatta aynı girişe dandik başka bir mikrofon bağlıyorum o çalışıyor fakat bu mikrofon direk bağlayınca çalışmıyor. Ancak telefonuma bağladığımda gayet güzel çalışıyor. Ses sürücüsünü güncelledim ve 4 farklı bilgisayarda denedim fakat sonuç aynı. Aslında sesin sadece sağdan gelmesini bir şekilde engelleye bilsem bu şekilde de kullanabilirim.
 
Mikrofon sesi sadece sağ taraftan kaydediyor. Yoksa başka bir mikrofon bağladığımda problem yok. Sanırım sorunlu parça aradaki kablo.
 
Benim ilk 3 gün çalışıyordu. Daha sonra çalışmamaya başladı. Fakat telefonda çalışıyordu. Garantiye yolladım ve yenisini istedim. 15 günü geçmediği için bana yeni bir kulaklık yolladılar. Yine çalışmıyor. Çok saçma yahu ilk 3 gün çalışan mikrofon neden şu anda çalışmıyor ?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı