i3 3.nesil ve 4 GB RAM sistem Ubuntu'da kasıyor

12acar21

Decapat
Katılım
9 Mart 2022
Mesajlar
57
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Amatör Yazılımcı
Bilgisayarım i3 3.nesil işlemci 4 GB RAM 64 Bit ve ekran kartı yok, Windows 10 kullanıyorum ve iş gereği Windows'un yanına Ubuntu kurdum. Ama Windows daha yüksek sistem gereksinimlerine sahipken bilgisayarım Ubuntu'da daha çok kasıyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Firebox açarken kanser oluyorum. Resetleyip Windows'a geçince bilgisayar hafifliyor ama Ubuntu'da PC nefes almayı unutuyor. Biliyorum bilgisayarım ancak Win 98'de kasmaz ama gene de sınırları zorluyorum. Windows 7'ye geçmeyi düşünmüyorum. Hiçbir beklentimi karşılamıyor. Sizce ne yapmalıyım, yani donanım haricinde hızlandıracak bir şeyler biliyorsanız paylaşabilir misiniz? (Sermaye 11,50 TL.)
 
Bilgisayarım i3 3.nesil işlemci 4 GB RAM 64 Bit ve ekran kartı yok, Windows 10 kullanıyorum ve iş gereği Windows'un yanına Ubuntu kurdum. Ama Windows daha yüksek sistem gereksinimlerine sahipken bilgisayarım Ubuntu'da daha çok kasıyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Firebox açarken kanser oluyorum. Resetleyip Windows'a geçince bilgisayar hafifliyor ama Ubuntu'da PC nefes almayı unutuyor. Biliyorum bilgisayarım ancak Win 98'de kasmaz ama gene de sınırları zorluyorum. Windows 7'ye geçmeyi düşünmüyorum. Hiçbir beklentimi karşılamıyor. Sizce ne yapmalıyım, yani donanım haricinde hızlandıracak bir şeyler biliyorsanız paylaşabilir misiniz? (sermaye 11,50 TL.)

Hocam aynı şekilde benim de bilgisayarım kötü olduğu için Ubuntu kurmuştum bende de kasıyordu mouse falan takılıyordu sonrasında GNOME yerine KDE kurdum ve kasma sorunum bitmişti isterseniz bir deneyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı