i7-3770 RX 550 sistem GTA 5 ve Valorant gibi oyunlar için yeterli mi?

alihandro5331

Picopat
Katılım
24 Ocak 2024
Mesajlar
171
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
i7-3770 | 16 GB RAM | RX 550 4 GB |
Merhaba arkadaşlar. Lafı fazla uzatmayacağım sizce bu sistem yeterli mi ve GTA 5 Valorant CS2 gibi oyunlarda kaç FPS verir düşük orta ayarlarda? Cevaplarınızı bekliyorum. Ekran kartını ya da işlemciyi bununla değiş dediğiniz bir şey varsa yazmayı unutmayın iyi günler.
 
Benim işlemcim i-5 3470 diğerleri seninkiyle aynı. Valorant oynayabiliyorum rahatça. CS2 hiç denemedim ama CS GO da oynayabiliyordum akıcı şekilde. GTA'da muhakkak ayar düşürmen gerekecek. Diğer ikisine oranla tabi daha düşük fps alırsın ama 2 kez bitirdim bu sistemle GTA'yı. Mükemmel olmaz tabi ama oynanışı etkilemiyor bence.
 
Benim işlemcim i5 3470 diğerleri seninkiyle aynı. Valorant oynayabiliyorum rahatça. CS2 hiç denemedim ama CS:GO'da oynayabiliyordum akıcı şekilde. GTA'da muhakkak ayar düşürmen gerekecek. Diğer ikisine oranla tabii daha düşük FPS alırsın ama 2 kez bitirdim bu sistemle GTA'yı. Mükemmel olmaz tabii ama oynanışı etkilemiyor bence.

Öncelikle yanıtın için teşekkür ederim ekran kartını Nitro + RX 580 4 GB Sapphire ile değiştirsek gözle görülebilecek bir artış olur mu?
 
Öncelikle yanıtın için teşekkür ederim ekran kartını Nitro + RX 580 4 GB Sapphire ile değiştirsek gözle görülebilecek bir artış olur mu?
Ne desem yalan olur hocam ama bana kalırsa çok da fark edeceğini düşünmüyorum en azından Valorant ve CS GO'da. İşlemci düşük çünkü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı