i7 4770k işlemci de hyper h100i soğutucu

Ahmet TEMEL

Hectopat
Katılım
24 Nisan 2014
Mesajlar
71
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar normal bir fanlı soğutucuya göre, bu sıvı soğutucunun belirtmiş olduğum model İşlemcide performans artışı yapar mı? Örneğin 3.5 ghz'den 4.0 ghz'ye çıkarma gibi çünkü İşlemci müsait. Saygılar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi arkadaşim yanılmıyorsam eğer bu model işlemcide kendinden o.c. varmış kendinden çıkıyormuş 4.0 ghz'ye ama iyi soğuttuğun takdirde doğrumu bu ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, İşlemci bir program yada oyunda işlem yaparken zorlanır ise, 4770K turbo boost özelligi ile çalışma hızını 3.9 Ghz yükseltir. Tabi bunu yapabilmesi için, iyi bir soğutma sistemi mevcut olması gerekiyor.

Stok fan ile de bunu yapabiliyor. Ama doğal olarak CPU normalden fazla ısınıyor. Sayın Recep Baltaş ve Ali Güngör bir video'da özel soğutmanın her zaman sistemler üzerinde daha verimli olduğunu da söylüyorlar. Ben maddi sebeblerden dolayı stok fan kullanıyorum. Sizde özel soğutma alacak para varsa, K ibareli işlemci yada normal farkezmez, hiç durmayın derim.

Sisteminin ısınmasını ve performans kaybetmesini kimse istemez.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sipariş verildi, bugün Vatanda montaj yapılacak. İçimde kuşku kalmadı sayenizde sağolun :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı