i7 4790K Sistemde Asus Maximus VII vs MSI Z97 Gaming 9 AC Seçimi

melik_unal

Hectopat
Katılım
28 Mayıs 2015
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, acaba resimdeki sisteme Asus maximus vıı hero anakartını mı yoksa MSI Z97 gaming 9 AC mi almalıyım? Karar veremedim. Şimdiden teşekkürler.

pc.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1. Bu nasıl sistem ?
2. Gaming 9 ACK sahibiyim ve memnunum. Sadece kasaya monte ederken bir kaç sorun çıktı onun dışında çok iyi. Tavsiyem anakarta o kadar para verme. Gaming 7 yeterli olur.
 
Ekran kartından daha pahalı bir anakart alman bana pek mantıklı gelmedi. Hangi amaçla kullanmayı düşünüyorsunuz bilgisayarı ?
 
Kardeşim ben VII Formula alıcaktım ama sonra gaming 9 daki ses kalitesini ACK gibi mükemmel killer a sahip olması ve Sli desteklemesi nedeniyle Gaming 9 ACK alıcam. Ama arkadaşın dediği gibi ekran kartını yükselt. Anakarttan fazla ekran kartı alma. Bir de 3000 mhz bellek destekleyen anakartlara 1600 mhz ram yakışmaz :)

Kasa olarak da Xigmatek Talın öneririm. 750 Watt silver 80+ sertifikalı psu, geniş hacim, fan destekleri ve en önemlisi tasarımıyla başyapıt.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı