i7 9700k işlemciye soğutma ve anakart önerisi

jrbacktoback

Kilopat
Katılım
24 Şubat 2014
Mesajlar
198
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda 9700k işlemci aldım fakat soğutucu ve anakarta karar veremedim. Soğutucu için max bütçe 500 TL. Anakart için de max 1200 TL. Overclok vs. ile uğraşmayacağım amacım sistemim serin ve uzun yıllar başımı ağrımasın yeter. Çevremde her kafadan bir ses çıkıyor, yok onun faz dizilimi böyle, yok onun ısı sorunu var ,yok öyle yok böyle diye diye 2 aydır anakart ve soğutucu alamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.

Not: PC işinden gram anlamam :) Ona göre öneri yazarsanız sevinirim

1- Aklımda MSI Core Frozr XL yada L modeli var fakat bunu bildiğimden değil görüntüsü güzel diye düşündüm :)
2- be quiet dark rock pro 4 bunun için de çok iyi diyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
500 TL ile öyle güçlü bir işlemciyi soğutamazsın. Bütçeni yükseltmeni ve şunu almanı öneririm: https://www.amazon.com/RL-KRX62-02-Cooling-Software-Controlled-Lighting/dp/B06XX8Q1CL

Düzenleme: Bu arada kasanın uyumlu olduğuna dikkat et bu soğutmayı alırsan.
Kasam corsair carbide 270R modeli
evet arkadaşlar anakartı almış bulunuyorum. 9700k işlemciyi destekler mi bilmiyorum ama bu ana kartı aldım. MSI MAG Z390 TOMAHAWK Intel Z390 Socket 1151 DDR4 4400MHz (O.C.) Anakart. Kart iyimi kötümü bilmiyorum fakat kampanya kapsamında uygun diye aldım. Anakart işimi görür mü beni mahcup eder mi yorum alabilir miyim. Sizden ricam soğutucu önerisinde bulunursanız sevinirim.
 
Son düzenleme:
Kardeşim o dediğin oyunu bilmiyorum da Battlefield 5te 2k ultra ayarlarda işlemci max 50 derecede. Ekran kartida max 78 dereceyi gecmedi. Ekran kartim rtx 2080 fe modeli.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı