iPhone 11 kamerası çok iyi değil

Odaya az ışık girmesini sağlayabilirseniz loş ortam oluşacaktır.
oldu mu
1713991629609.png


İlk attığınız fotoğraf ön kameradan mı ? Eğer öyle ise ön kameranın üstünde koruyucu cam var mı bazılarında o kısım kesik oluyor.
koruyucu cam var evet hayalet ekran siyah bir rengi vardı sabah kendimi çok ama çok net çekebiliyordum
 
oldu mu
Eki Görüntüle 2177985


koruyucu cam var evet hayalet ekran siyah bir rengi vardı sabah kendimi çok ama çok net çekebiliyordum
Hocam kamerada bir sorun gözükmüyor koruyucu camdan dolayı olma ihtimali çok yüksek eğer isterseniz çıkartıp deneyebilirsiniz. Telefonla konuşurken yüzünüzdeki yağlar kamera kısmına bulaşıyor temizlemeyi de deneyebilirsiniz.
 
Merhaba arkadaşlar 2. el bir iPhone 11 aldım telefonun hiçbir şeyi değişmemişti ekran ya da kameralar kameradan memnunum ancak sabah çektiğim fotoyla akşam çektiğim fotolar arasında dağlar kadar fark var. Bu normal mi acaba? Akşam dediğim de ışık altında tam net çekmiyor. HD kalite gibi çekmiyor. Sizce normal mi bu?

Normal artık iPhone 11'ler bu kalitede fotoğraf çekebiliyor. Eskiden daha güzel kamerası vardı 2019-2020 döneminde yani. Diğer arkadaşların dediği gibi gündüz daha iyi çeker akşam düşük ışıkta iyice karıncalaşır. Alışmanız gerek.
 
Hocam ben mi yanlış görüyorum yoksa yeterli ışık olmasına rağmen görüntü mü bulanık ?
Ön kameradan çekilmiş gibi duruyor görüntü, ön kamerada normalden daha kötü olması normal diyafram değeri arka kameradan daha kötü olup daha az ışık alacağı için. Çok fazla etmen var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı