iPhone 4S için oyun önerisi

Katılım
25 Aralık 2023
Mesajlar
219
Çözümler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram
Cinsiyet
Erkek
Meslek
YouTuber
Merhaba elimde iPhone 4S var ve çok az sayıda oyun var. Bu yüzden oyun bulmak zor oluyor. Bildiğiniz bir oyun varsa yazar mısınız? iPhone 4S iOS 9.3.6'ı destekliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2011-2015 arası çıkan mobil oyunları araştırıp yükleyebilirsiniz. Tahminimce çoğu oyun App Store'dan kalkmıştır ama. IPA dosyalarını bulup Jailbreak yükleyebilirsiniz.
 
Bir zamanlar bende İphone 3 vardı şimdi tam hatırlamıyorum da bilgisayardan itunes açıyor ordan uygulamayı indirmeyi indirmeye çalışıyor ardından telefondan deneyince eski bir sürümü indirebiliyordum. Böylece youtube, instagram, smash hit, subway surfers falan oynayabiliyordum.
Birde bu videoyu buldum, videodaki çoğu oyunu vaktinde indirmiştim.
 

Ne yazık ki.


Ne yazık ki. En dandik oyun bile iOS 12 falan istiyor.

Bir zamanlar bende iPhone 3 vardı şimdi tam hatırlamıyorum da bilgisayardan iTunes açıyor oradan uygulamayı indirmeyi indirmeye çalışıyor ardından telefondan deneyince eski bir sürümü indirebiliyordum. Böylece YouTube, Instagram, smash hit, subway surfers falan oynayabiliyordum.
Bir de bu videoyu buldum, videodaki çoğu oyunu vaktinde indirmiştim.

Önerin için teşekkürler böyle bir şey olduğunu biliyorum deneyeceğim. Attığın videodaki çoğu oyun duruyor video içinde teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı