iPhone SE 3 vs XS Max vs 11

Hocam peki bu yaştaki birine iOS mu daha iyi olur Android mi? @KİNGSEMİH
 
Hocam peki bu yaştaki birine iOS mu daha iyi olur Android mi?

Hocam çocuk iPhone ister malum hava, arkadaş ortamı vs. bugün bizde bile böyle koca adamlarız. Düşük özellikli olsun ama iPhone olsun diyecektir diye tahmin ediyorum 12 yaşındaki çocuklar donanımdan falan anlamaz zaten çocuk daha mutlu olur tabii tanımadan geneli baz alıyorum belki de ilgisi vardır telefona.
Eğer salt kullanım şekli, daha yüksek özellikli ürünler istiyorsanız o paraya Android daha iyi olur normalde artık ne 11 ne XS Max alınası telefon değiller. Çünkü gerçek iPhone deneyimi için bugün 13 Pro ve üzeri Pro modeller olmalı. O yüzden daha güzel kullanım için Android daha iyi olur. Çocuk muhtemelen iPhone seçer diye düşünüyorum siz de öyle durumda Android diye lütfen önerge sunmayın hevesini atsın :)
 
Hocam siz iOS alın dediniz diye iOS alalım dedim iOS istemiyor Android istiyor garip bir şekilde Android ne önerirsiniz?

@KİNGSEMİH
 
Son düzenleme:
Hocam ikinci el alacağım zaten şu an S21 ve S21 FE buldum ayrıca 12/512 13 Pro Plus. 5G buldum adam IMEI kendi atıyor ücretsiz ve güncelleme alıyormuş ne önerirsiniz?

@Kingsemih hocam sormayı unuttum da yurt dışı telefon da son 4 ay başka cihaz lazımya o cihaz 16 GB olsa oluyor mu?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı