Jailbreak atılan cihaz geri döndürülebilir mi?

Xalmares

Hectopat
Katılım
3 Mayıs 2021
Mesajlar
89
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba dostlar. 2 yıldır kullandığım Samsung M21 ekranını 4. defa kırdım. Telefon taş gibi aslında sorun yok ama yan sanayi ekran taktırınca böyle oluyor.
Daha geçen hafta yaptırmıştım fakat bir yerden üstüne bir şey mi düştü ne oldu anlamadım. Öğrenci olduğum için ailedekilerle aramı cok bozmakta istemiyorum.
Anlaşılan durumum vahim. Yaptıracak gücümde yok. Şöyle bir çözüm düşündüm. Elimdeki telefonu bulabilirsem iPhone 7 iCloud kilitli bir cihazla takaslıyacağım.
Jailbreak ile telefonu kullanmaya başlayacağım fakat bazıları mobil veri SIM özellikleri vesaire kullanılmaz diyor. Aldığım kilitli telefonu mevzubahis yöntemle kırabilir miyim? Kırabilirsem güvenlik dışında ne kaybederim? JB attıktan sonra JB'yi kaldırırsam iCloud şifresi tekrar karşıma çıkar mı? Yardım eder misiniz?
 
iCloud şifresini unuttuğu eski cihazları herhangi telefoncuya satan arkadaşlarım oldu. Tanıdığım telefoncularında çalıntı işlerle uğraşacağını düşünmüyorum.

10 kişiden 2 kişi unuttuysa 8 kişi çalmıştır. iCloud şifresi o kadar kolay güle güle denen bir şey değil ek güvenlik yöntemleri bu durumlar için var. Çalan kişi telefoncu değil zaten. Biri çalıyor telefonu gidip telefoncuya satıyor. Olay bundan ibaret. Ben o riski almazdım sen istersen deneyebilirsin.
 
Madem Jailbreak gibi riskleri alıyosan AliExpress'ten 500-700 liraya ekran sipariş et onu kendin tak.
 

Geri
Yukarı