Kafamda küçük bir kellik var

Kargaşa

Hectopat
Katılım
25 Ağustos 2021
Mesajlar
1.778
Çözümler
2
Yer
Ankara
Arkadaşlar yaşım 15 saçım küçüklükten beri uzun ve ortadan ayrık. Ortadan ayrık olunca ayrık kısımlar kel gibi gözüküyor. Birkaç gün ise kafamın arkasını ovalarken az bir şey kellik olduğunu gördüm. Arkadaşıma da sordum evet biraz kellik olduğunu söyledi. Dayılarımın hepsinde kellik var. İleride kel mi olacağım?
 

Dosya Ekleri

  • 1710793380670.png
    1710793380670.png
    867,1 KB · Görüntüleme: 83
Arkadaşlar saçım küçüklükten beri uzun ve ortadan ayrık. Ortadan ayrık olunca ayrık kısımlar kel gibi gözüküyor. Birkaç gün ise kafamın arkasını ovalarken az bir şey kellik olduğunu gördüm. Arkadaşıma da sordum evet biraz kellik olduğunu söyledi. Dayılarımın hepsinde kellik var. İleride kel mi olacağım?
Yok o onun kesin belirtisi değildir ya tabi buradan bir uzman olarak tavsiye veremem ama bence ondan değildir o çok kişide gördüm bu arada kellik dedin de hocam benim şakak tarafından çok kötü açıldı önler de seyreldi bi halimi görsen sen o saçına şükredersin 22 yaşımda resmen ön tarafım V şeklinde açıldı maalesef benim de baba tarafı öyle ya biraz hatta bugün berbere gitmiştim ondan cevaplayayım dedim bence sıkıntı olmaz ırsi olsa bile sende de illa ki döküleceği anlamına gelmez bu
 
Buna kellik denmez dostum. İlk belirtilerini zaten kafanın şafak kısmından verir oralarda seyreklik yoksa zannetmiyorum. 18-19 yaşından önce anlayamazsın kel olup olmayacağını.
 
15 hocam. Yani genellikle stresli birisi değilim sadece sınav günleri biraz stresliyim onun dışında saçım vb. dökülmüyor bir şey yok.
Gençsin baya normal bir durum değil gibi geldi bana. Bir doktora gitmek isteyebilirsin. Değerlerinde bir düşüklük varsa bu saç dökülmesi ondan da olabiliyor. Bir tahlil yaptır dediğim gibi.
 
Bu benim arkadaşımda da var, ailesinde birkaç kişide daha varmış yani genetikmiş sende de genetik olabilir veya stres yaptıysan ondan da kaynaklanabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı