Kargo firmaları şubelere kota mı uyguluyor?

Katılım
20 Mayıs 2020
Mesajlar
1.428
Makaleler
1
Çözümler
5
Merhabalar, İncehesap'tan 16 gün önce monitör sipariş ettim. Ürün hala kargoya verilmedi. Mesaj attığımda ise paketlemenin yapıldığını lakin Covid19 nedeniyle kargo şubelerinin kota uyguladığını ve bu sebeple ürünün kargoya verilemediğini söylediler. Böyle bir şey var mı acaba? Yoksa stok olmadığından beni mi oyalıyorlar?
 
Salgından sonra böyle birşey var evet. Her şubenin kendi gönderim kotası oluyor. Diyelim ki bir şube bir günde 30 kargo alabilir ve bu 30 kargo dolduktan sonra başka kargo kabul etmezler. Kargonun erken saatlerde verilmesi çok önemli.
 
E-Ticaret sektöründe çalışıyorum. Bu nedenle net bir şekilde cevap veriyorum, evet kargo firmaları yoğunluk sebebiyle şubelerine günlük kota uyguluyor ve ürünleri sıraya sokarak çıkışını yapıyor.

Sıraya koyulduğuna göre çok uzun sürmez sanırım kargoya verilmesi. 16 gündür bekleyen ürüne öncelik tanınır bence.
 
Bende sipariş verdim ince hesaptan aynı durum benim de başıma geldi bazı şubeler yoğunluktan kota uyguluyor bu doğru. Nerden biliyorsun diyecek olursanız bana yurtiçi kargonun müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz dediler. Aradım konuştum dediklerini doğruladılar ayrıca şu anda başka siteler üzerinden de sipariş verdim yurt içi kargo olanlarda yine sorun çıktı mecbur firma Aras Kargo ile gönderdi sürat kargo ise daha da vasat 2 haftadır ürünlerim Maltepe aktarmada bekliyor.
 
Bende hepsiburada üzerinden 30 mayıs tarihinde monitör sipariş ettim, henüz hazırlanacak kısmına dahi geçemedi beklemekteyim
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı