Kasımpaşa 3 - 4 Galatasaray

Ziyech girmeyene kadar Galatasaray sahada yoktu. Topa gerilmeden çektiği şutu bu ligde çekebilecek oyuncu yok denecek kadar az. En son kopenhag deplasmanında yine böyle son dakikalarda girdiği ve çektiği benzer 2 şutu daha vardı muazzam şutlar. Hakemin maça etki edecek kararı yoktu. Maç ortadaydı bir taraftan alıp diğer tarafa vermedi. Kasımpaşalı oyuncu kırmızı kartı gördükten sonra kasımpaşa takım olarak çöktü.
 
Ziyech girmeyene kadar Galatasaray sahada yoktu. Topa gerilmeden çektiği şutu bu ligde çekebilecek oyuncu yok denecek kadar az. En son kopenhag deplasmanında yine böyle son dakikalarda girdiği ve çektiği benzer 2 şutu daha vardı muazzam şutlar. Hakemin maça etki edecek kararı yoktu. Bir taraftan alıp diğer tarafa vermedi. Kasımpaşalı oyuncu kırmızı kartı gördükten sonra takım olarak çöktü.
Ziyech gerçekten girdiği oyunlarda fark yaratan bir oyuncu. Keşke sık sık sakatlanma yaşamasa.
 
Nefes kesen bir mücadeleydi. Ne düşünüyorsunuz?

Galatasaray:
Mertens 27'.
Icardi 48'.
Icardi (penaltı kaçtı.) 81'.
Icardi 83'.
Carlos vinicius 90'.

Kasımpaşa:
Icardi 34' (kk)
Aytaç kara 57'.
Costa 77'.

İyi oynamadık bence ama Ziyech'in yüzü suyu hürmetine aldık maçı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesi çok iyi oldu bu. Bana göre kırmızı kart yanlıştı bilmiyorum sıkıntılı bir pozisyon.
 
Hocam sakatlandığı yok adam oynamıyor oynamak istemiyor alıyor parasını yatıyor

Bu akşam ki trabzon fener ne olur beyler sizce
Berabere biter diye düşünüyorum. Ama Trabzon'un Fener maçlarındaki performansıda malum. Fener için sıkıntılı bir maç olacağını düşünüyorum.
 
Penaltı + Kırmızı kart ney 2006 yılından maç mı izliyoruz :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı