Kayıtlı iPhone telefona başka SIM kartı takma

Botan21

Zeptopat
Katılım
10 Nisan 2024
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba abim yurt dışından iPhone 14 Pro Max aldı ve kendi üzerine kaydetti. Ben kendi SIM kartımla kayıtsız IPhone'lerde olduğu gibi yılda 4 ay kullanabilir miyim? Şu an kendi simimi taktığımda sorun gözükmüyor gibi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
 
Dediğini tam anlayamadım hocam detay vermen lazım.
Şunu sorayım: Senin SIM kartın kendi üzerine mi kayıtlı?
Ayrıca kayıtsız IPhone'u yılda 8 ay kullanabilirsin 4 ay değil. Fakat e-Devlet üzerinde bu cihaz artık kayıtlı. Yani normal vergiyi vererek kaydettirdi diye umuyorum öyle telefoncuların geçici kayıt diye klonlama yaptığı şeylerden değildir umarım? Normal kayıtlıysa bu 8 ay muhabbeti artık olmaz. 3 sene boyunca abin kendi üzerindeki hatlarla şahsına özel bir telefon gibi kullanılabilir. Eğer senin hattın başkasının üzerine ise abin kendi üzerine alsın. Ondan sonra sende sorunsuz hiç kapanma olmadan kullanabilirsin.
 
Evet ustam SIM benim adıma ve abim o zamanlarda 6000 vererek açtırmıştı telefonu. Onun adına olan bir simim daha var fakat benim adıma olan simin aylık 70 GB interneti var onun için sormuştum. O şimdi yurt dışında acaba 8 ay kullanabilir miyim diye merak ediyordum? Teşekkürler ustam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı