Kendi bilgisayarımın montajını yapabilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tolgahan.SyL

Hectopat
Katılım
1 Haziran 2014
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, ben sistemimi topladım herşey hazır. Anakart, işlemci vs. Vatan'a anca sonraki haftasonu gidebilirim. Ben kendi bilgisayarımın montajını yapabilir miyim? 1 Saatlik video'ya baktım Recep Abi'nin ona bakıp yapabilir miyim? Yani bir sorun hata vs olur mu? Konuyu nereye açacağımı bilemedim, yanlış yerde ise kusura bakmayın.

Bahsettiğim video bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarın parçalarını birleştirme işlerini vatanda bedavaya yaptır. Programlamada ise dikkatli olmalısın en küçük hata kötü sonuçlara neden olabilir yada direk orada para ver kurdur. Veya bilen birine kurdur. Eğer illa kendin yapacaksan videoda ki gibi harfi harfine uymalısın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Video'yu harfiyen uygularım da tam olur mu bilmiyorum. Vatan'a da haftasonu gideceğim. Bedava monte edeceklermiş, bende o kadar beklemiyeyim diyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendin yapabilirsin kolay bir işlem. Sadece Sata kabloları ve ara kablolarda kafan karışabilir, diğerlerinde sorun yaşamazsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bir özgüven meselesi. Atıyorum 2.000 TL'lik bir sistem aldınız, geldiniz eve. Eğer dikkatli ve heyecanlanmadan yaparsanız 2.000 TL'ye değer. Eğer bir yanlış yaparsanız. Atıyorum ; "Ekran kartını takarken çok bastırdım. Acaba bir şey olmuş mudur ? " sorusu saçma mesala. :D Her neyse bence sistemi toplarken video çekiyormuş gibi yap. Ben bir kere toplarken öyle yapmıştım. Yani şöyle kendi kendine ; " Evet arkadaşlar şimdi RAM'leri takıyoruz." gibi. :D O zaman hiçbir sıkıntı çıkmaz @Silinen üye
 
@KralYolu Sistemim 4 bin TL civarı tuttu, şimdi kötü bişey olsunda istemem :D :D bugün vatan'a gidecektik adamlar yoğun babam da haftaya hallederiz dedi. Haftaya kadar da bekleyecek sabrım yok aylarca beklemişim sistemi. Video'daki işlemci yeri ile anakartımdaki farklı bi tereddüte düştüm şimdi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tereddüte düşme. Sistem toplamak zor bir iş değildir. Zevkli yapıldığında hem zevk alacaksın, hemde sistemi toplamış olacaksın. Ama zevk ile davranırken tedbiri de elden bırakma. @Silinen üye
 
Aylarca beklemişsin 1 hafta daha bekle.Yanlış bir şey yaparsanda kullanıcı hatası derler geçerler aklında bulunsun.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı