Kendi mailimden gelen spam mail

cipetpet_ciguli

Centipat
Katılım
15 Mart 2023
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Bundan 1.5 yıl kadar önce bilgisayarıma virüs girip bütün hesaplarım çalınmıştı. Şifreleri değişmiştim 2FA açmıştım format attıktan sonra ve sorun kalmamıştı. Ara ara spam kutuna mailler geliyordu siliyordum ancak bugün kendi mail adresime benzer bir adresten mail gelmiş. Yani aslında tam anlayamadım. Yanlışlıkla o mailide sildim ancak şöyle anlatayım benim kendi mailim [email protected] ise bana mail gelen adreste [email protected] şeklinde yani sonunda l harfi vardı ya da bir simge vardı ancak gelen mail adresine tıkladığımda kendi mailim gibi gözüküyordu. Mailde klasik spam mailiydi işte tehdit edip şu hesaba Bitcoin gönder vs. diyordu. Kendi mailimden böyle bir şey gelme ihtimali var mı? Hesabımı kontrol ettim 2FA zaten açık, sizce yapmam gereken bir şey var mı? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Formatlayıp 2fac açtıysanız bir şey olmaz. Hesaba erişmeye çalışsalar iki faktör kodu gelirdi sürekli. @plxaxd hocamın dediği gibi isim değiştirip ulaşmayı deniyorlar.

Teşekkürler hocam zaten format atmıştım 1.5 yıl önce ve 1 sene önce zaten şifrelerde değişmiştim ve 2FA açık o zaman bir şey yapmaya gerek yok sanırım.
 

Geri
Yukarı