Kilo Problemi Olan Arkadaşlar

Sadece diyetle verdim. Okula gidip geldim. Extra spor yapmadım. Okula gitmek 20 dakika sürüyor. Sabah, bir haşlanmış yumurta bir kibrit kutusu peynir bir dilim buğday ekmeği yedim. Öğlen, haşlanmış baklagiller ( 4 kaşık) arada haşlanmış tavuk bir dilim buğday ekmeği yiyordum. Fakat bunlar tuzsuz ve yağsız oluyordu. Diyetimde hiç tuz ve yağ kullanmadım. Akşam, yoğurt bulgur pilavı sebze yemeği(4 kaşık) bir dilim buğday ekmeği (pirinç makarna hiç yemedim) yiyordum. Saat 6 dan sonra hiçbirşey yemedim. Bol bol su içmeye çalıştım. Günde iki bardak yeşilçay içmeye gayret ettim. Diyetten sonra börek çörek ne varsa yedim açıkcası hiç dikkat etmedim. Çünkü yemekleri çok özlemiştim. Diyetten önceki ağır yemekleri yemeye devam ettim. Artık hiç kilo almam deyip şımarıp dikkat etmedim. Sonuç facia oldu.
 
Üstadım senin sorunun diyet psikolojisiymiş... Bak ben çikolatadan tut makarnaya kadar her şeyi tükettim. Tüm kilolarını tekrar vermene yardımcı olurum merak etme. Sadece rehberimi bekle, takipte kal dostum. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı