Kız arkadaşımla otururken biri laf atarsa ne yapmalıyım?

Merhaba. Biri bize laf atarsa ne yapmalıyım? Şahsen çok ilkel düşünüp kavgaya odaklanıyorum ama bir yandan da kız arkadaşımın korkmasını ve üzülmesini de istemiyorum. Bu tarz durumlarda ne yapmam gerekiyor? Kavgaya girişmekten kaçındığımda kendimi ezik ve korkak hissediyorum.
Saçını adana zibidisi modelinde kestir, kimse bulaşmaz :) Çünkü deli, deliyi görünce sopasını saklarmış.
 
@BruceWaynee kolay kolay olmasa da olabiliyor maalesef. Bende gym'in yanında mma ve kickbox'a gidiyorum. Hocam dediğin gibi kız zaten laf attılar birşey demiyecekmisin dese kızı laf atanlar ile baş başa bırakırım. Lakin kaliteli kadın zaten orada erkeğin sakin kalmasını destekler, içgüdülerine yenik düşmez.

@BruceWaynee Bir sparring atarız artık hocam 😀
 
Son düzenleme:
Yanlış anlaşılmasın, Allah korusun sana bir şey olsa, o kız 1-2 hadi en fazla 3 gün üzülür, ailen ise kahrolur. Hayatta bazı anlar olur kaçamazsın o ayrı ama bunda uzaklaşmak en iyisidir.
 
Hocam yaklaşık 4 sene boks yaptım, üniversitede de 6 ay kadar MMA kursuna gittim. 190 boyum 90 kilo vücudum var. Öyle çok kaslıyım, atletiğim diyemem ama güçlüyüm. Kısaca sokakta kavga etsem herhalde adil koşullarda %95'ini haşat ederim.

Ama kavgadan sakınırım, kaçarım. Hele ki kız ardakaşımlayken olabildiğince kötü mahallelerde, kötü semtlerde takılmam. Bir yere gideceksem 3-5 lira fazla verir daha düzgün kafelere giderim. Çünkü öyle bir ülke olduk ki suçluların hiçbir şeyden korktuğu yok. Cahilin, akılsızın biri çeker bıçağı ya da silahı ne kalıbın, ne fiziğin, ne spor bilgin seni korur. O yüzden muhatap olmayacaksın, bunların kendi çukurlarına seni çekmelerine izin vermeyeceksin. Bu kekolarla mücadele etmesi gereken sen ben değiliz, devlet.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı