Kredi kartı doğal gaz ödemesi nasıl yapılır?

Oguzhansvs

Hectopat
Katılım
24 Ekim 2020
Mesajlar
133
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kredi kartımla aksa doğal gaz ödemesi yapmak istiyorum ama kredi kartından çekmesi gerek normal hesaptan değil kart bilgilerini girerek olmalı.
 
Hocam, aksa doğal gaz ödemesini kredi kartıyla yapmak istiyorsanız genellikle şu adımları izleyebilirsiniz: İlk olarak, Aksa doğal gazın resmi web sitesine girin ve online ödeme bölümüne gidin. Ardından kredi kartıyla ödeme seçeneğini seçin ve gerekli kart bilgilerini girerek ödemeyi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca, Aksa doğal gazın müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek kredi kartıyla ödeme yapma seçeneklerini de öğrenebilirsiniz.
 
Hocam, aksa doğal gaz ödemesini kredi kartıyla yapmak istiyorsanız genellikle şu adımları izleyebilirsiniz: İlk olarak, aksa doğal gazın resmi web sitesine girin ve Online ödeme bölümüne gidin. Ardından kredi kartıyla ödeme seçeneğini seçin ve gerekli kart bilgilerini girerek ödemeyi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca, aksa doğal gazın müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek kredi kartıyla ödeme yapma seçeneklerini de öğrenebilirsiniz.

Aksanın sitesinde Online ödeme göremedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı