Kredi kartıma limiti artırılır mı?

mete0202

Zeptopat
Katılım
13 Nisan 2024
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kredi kartımla bir alışveriş yapacağım. Kartımın limiti 2 bin TL yalnız alacağım 12 taksitli eşya 83 bin TL tutuyor. Kredi kartıma ekstra 5 bin TL daha para yatırarak 12 taksitli 83 bin TL'ye alışveriş yapbilir miyim?
 
Yapamazsın. Kartının limiti 2 bin ₺ sen 83 bin ₺'lik alışveriş yapmak istiyorsun. Kartının 83 bin ₺ limitli olduğunu düşün, sen ürünü satın aldığında o limit 0 oluyor. Sen 12 ay boyunca o limiti tekrar eski haline getirmek için düzenli olarak para yatırıp limitini arttırıyorsun. 12. ayın sonunda son taksidi de yatırdıktan sonra limitin 83 bin ₺ ile eski haline geliyor yani.
 
Mobil bankacılık uygulamasından limit artırımı için başvurunz, ben istemediğim halde yeterince limit tanımlandı, 2.000 tl limit aylık 500 tl maaş ile bir işte çalışan kimseye verilir, şuan en azından asgari ücret ile çalışan birine minimum 70.000 lira limit tanımlanır.

Sizin işiniz ve bankanız nedir?
 
Kısacası şöyle siz 83 bin tl olmayan parayı taksite bölmeye çalışıyorsunuz böyle birşey mümkün değil taksitli alışverişte satıcı paranın hepsini peşin alır sen bankaya taksitle ödersin yani banka senin yerine peşin ödemiş oluyor bu şekilde düşünebilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı