Kulak üstü ve kulak çevreleyen Bluetooth kulaklık önerisi

Ertuğrullll

Hectopat
Katılım
30 Mart 2021
Mesajlar
17
Merhaba, kulak çevreleyen Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum. Kullanım amacım ders çalışırken veya genel. Bazen rock tarzı müzikler de dinleyebilirim. Biraz araştırma yaptım ve artan fiyat olarak sıralarsam Anker Soundcore Q45, Anker Soundcore space One, JBL live 770nc modelleri arasında kaldım. Ses kalitesi Anker modellerine göre daha iyiyse JBL'i alıp geçebilirim. Bu 3 kulaklık arasından hangisini tavsiye edersiniz? Veya 6500TL ve altı için Bluetooth kulaklık önerisi var mı? Bluetooth 5.1, 5.2, 5.3 sürümlerine sahip kulaklıklar daha iyi olur mu? Teşekkürler.
 
Merhaba. Ben de kulak içi Anker Soundcore liberty 4 nc TWS Bluetooth 5.3 kulaklık var. Genel olarak memnunum. Bir iki kere bir kulaklığın Bluetooth bağlantısı koptu sonra düzeldi. Bu aralar sorun olmuyor. Genel olarak kulaklıktan ses kalitesinden falan memnunum. Fiyatına göre aldığım performans iyi yani...

Bir ara kulak üstü kulaklık almayı düşünüyordum ama dışarıda taşıması falan zor olur diye kulak içi kulaklık almaya karar verdim. O dönemde araştırıken Soundcore Q45 modelini de incelemiştim. Internet de yaptığım araştırmalarda Soundcore Q35 modelinin Soundcore Q45 modelinden daha iyi olduğuna dair yorumlar okumuştum. Bence Soundcore Q35 modeline de bir bakın.

Alacaksanız mümkünse Bluetooth 5.3 desteği de olsun.

Bu arada dışarı da kullanacaksanız gürültü önleme özelliği de önemli. Benim kulaklığın gürültü önleme özelliği bu konuda başarılı diyebilirim. Anker bu konuda başarılı genel olarak...

Ayrıca Anker'in bir uygulaması var. Gayet başarılı, farklı tipte ekolayzır ayarlarını falan yapabiliyorsun. Mesela Rock müzik için ayarlanmış ekolayzır tanımı var.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı