Kulaklık Fare Klavye Kafam Karışık

Can Çakmak

Kilopat
Katılım
24 Şubat 2014
Mesajlar
234
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba, daha önce 2 tane konu açtım bunun hakkında. Orada kulaklık tavsiyelerinizi dikkate almıştım. Bu konuda işin içine klavyede girdi. :D Sizce nasıl bir kombine yapayım G103+G300(Klavye, Fare) şeklinde mi alayım yoksa sadece kulaklık mı alayım ? Ya da kulaklık ve fare mi. Cidden kafam karıştı. Önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben g300 almıştım vatandan 80 Tlye. Macro olayını merak ediyorsan, çok kötü. Gerçi 80 tlye o kadar olur diyorum ama, Gerçekten çok beklentiler ile almıştım, normal bir mouse'dan farkı çıkmadı :) Dpi merağın varsa 3000 Dpi'dı sanırım sınırı. O kadar çıkartabiliyosun ama çok ayarsız oluyor ben 1500 de sabit oynuyorum tüm oyunlar. Tek yararı, klavyeye uzak birkaç tuşun parmaklarımın altında olması. Bir de oyunda tek tuşla profil değiştirerek bir çok kombine yapabilirsin. Macro haricinde tabiki bir sürü yararı var ama, yine sana kalmış..

Çok mu ezdim bilmiyorum ama, Fiyat/performans cihazı. Fazla beklentin olmasın kısaca.
 
G300'ün makrosunu amma kötülediler ha. Çok basit ve kullanışlı bir makro ayarı var.

Klavye : Logitech G103 ( Bütçen yetiyor ise G105 alabilirsin. )
Mouse :
Logitech G300
 
Fare, mause ve kulaklık donanım olarak ön önemli parçalar. Sese önem veriyorsan iyi bir kulaklık çok seri şekilde mause kullanıyorsan iyi bir mause alman gerek klave önemli fakat diğerleri kadar değil zaten klavye üzerinde makro tuşları olsa bile oyun oynarken aklına gelmiyor. :D
 
Yorumlarınız için teşekkürler. Ben DPİ falan anlamam zaten şuan kullandığım fare 5TL lik bir şey. :D Oyun için istiyorum FPS ağırlıklı olarak. Kulaklıkmı alayım ne yapayım bütçede fazla değil açıkçası şuan 150 var. Kurban Bayramında eksikleri tamamlarım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı