Kulaklık Fare Klavye Kafam Karışık

FPS oyunlar aslında önemli olan fare çünkü klavyede sadece kullandığın 4 tuş var kulaklık ise zevk meselesi sesleri duymayınca birşey kaybetmiyorsun ama farede nişan almak gibi önemli şeyler var o nedenle klavye+fare diyebilirim kulaklık zevk meselesi.
 
Üçüde önemli ama iyi bir fare ve klavye en başta gelir. Kulaklık'da çok önemli tabi ki :)

Dediğim gibi 150TL bütçem var. En iyi ne alınabilir kulaklık olarak mikrofonlu. Bütçenin artması teklif dahi edilemez. :D

Kulaklık önericek olursam bu üç kulaklığı öneririm ;
1: Steelseries 4H stereo Gaming Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
2: Logitech G230 Oyun Headset - Vatan Bilgisayar
3: Creative Sound Blaster Tactic 3D Fury Mikrofonlu Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
 
Tartışılmaz, yaşanır ;) Yine de internetten kullanıcı yorumlarına bir göz gezdir. Kullanan bir arkadaşım var, ses kalitesinin ve mikrofonun gayet iyi olduğunu söylemişti bana bir ara.
 
Mikrofon açısından nasıl. Skype, teamspeak3 kullanıyorum.
Kardeşim sana şunu öneriyorum. Sahibinden.com'a gir. Oradan istediğine bak. Bende az önce baktım. Kablosuz mouse 12 TL, kablosuz klavye 15 TL, Mikrofon 8 TL, kulaklık 30 TL, mikrofonlu kulaklık ise 40 TL. İstediğine göre bak. Yüzlerce model var. Oyuncu için istiyorsan bütçeni 250 yap derim. Yine de sen bilirsin.

Bu arada Webcam'a ihtiyacın varsa süper mikrofonu olan Webcamler var. Sana uygun fiyatı olanlara bir bak derim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı