Kurutma makinesi önerisi

Redax

Decapat
Katılım
29 Mayıs 2021
Mesajlar
90
Çözümler
1
Merhaba iyi günler. Bugün kurutma makinesi arayışına girdim ve çok fazla aklım karıştı birisi plastik kapak alma koku yapar cam kapak al diyor. Biri ısı pompalı alma yoğuşmalı al diyor. Çok kararsız kaldım fikirleriniz almak istiyorum. Ve hangi markayı önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Siemens veya Bosch, ikisi de aynı gruba aittir ve aynı ürünü etiketini basıp satar. Kendi kendini temizleyen olmamalı çünkü 2 yılda bir servis gelmek zorunda olur ve çok para alır.

WQ41G200TR veya wQG24100TR ikisi de aynı ürün ama marka farklı. Hangisi ucuzsa onu alın. Yılmazer, babaoğlu gibi bayileri arayıp son fiyat sorun internetteki fiyattan kırpıp veriyorlar 9 taksit. Ayrıca Siemens %5 indirim veriyor kendi sitesinde ama hala pahalı fiyat. Bu iki makinenin üstünü almak hiç gerekli değil bence, sadece iron assist yani buharla kırışıklık önleme yok bunlarda ama ona pek gerek de yok. 8kg cihaz da alınabilir ama en az üç bin TL falan ucuzsa alın çünkü yorgan ve nevresim bunlara rahat sığıyor. Mix modda yorganları vs kurutabilirsiniz, hatta her şeyi kurutabilirsiniz bayağı iyi.

 

Geri
Yukarı