Lenovo Bilgisayarı Olanların Dikkatine!

PC Gamer adlı site üzerinden alınan bilgilerdir. Çeviri: Google Çeviri

Göre Tüketici Ürün Güvenliği Komisyonu , Lenovo ABD ve Kanada'da 500.000 'den fazla dizüstü bilgisayar güç kablolarını geri çağırıyor. Etkilenen ürün şirketi yanma, kıvılcım ve aşırı ısınmayı raporlama 15 şikayet aldı hangi LS-15 AC güç kablosu vardır. Şu anda bu kablolarından birini kullanan herkes ücretsiz değiştirilmesi için Lenovo'ya başvurmalısınız.
Hatırlanacağı kordon Şubat ve Aralık 2011 arasında üretilen ve IdeaPad dizüstü bilgisayarlar ve B, G- ve V serisi Lenovo dizüstü Şubat 2011 arasında B-, G-, S-, U, V-Z-serisi ile satıldı Haziran 2012 hatırlama sadece elektrik prizine AC güç adaptörü bağlayan kablosu için değil, laptop takılan AC adaptörü kendisi.
Tom'un Hardware üzerinden görebilirsiniz burada etkilenen dizüstü tam listesini .Lenovo dizüstü sahipseniz, sizin kord listede olmadığından emin olun.
Hatırlama yaklaşık 500.000 ABD kordonlar ve Kanada'da 44.000 için ise, aşırı ısınmayı, kıvılcım, ergitme ve yanma dahil tüm olay raporları, ABD dışında kökenli. Neyse ki, hiçbir yaralanma rapor edilmiştir. En bu şekilde devam edelim.

 
Sanırım aynı durum hp için geçerliydi lenovo olma olasılığına pek ihtimal vermiyorum haberi bir kaç farklı yerde daha gördüm ve itibar etmedim.Belirtilen güç kablosu ise ac/dc adaptöre giren 3 hatlı 220V kablo hp'de toplanan kabloların bire bir aynısı zaten görünüşünden belli ne kadar adi bir kablo olduğuda.Bu kablonun ise ülkemize giriş yapmadığını varsayarak her lenovo kullanıcısını endişe içine salmanın mantıksızlığını savunuyorum.
 
Elimde z580 bulunmakta. Aktif şekilde kullanıyorum şuana kadarda bir sıkıntım olmadı...

2YypNA.jpg

Bu durumda endişelenmem gerekir mi?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı