Lenovo G24-20 alınır mı?

Kullanımda herhangi bir sıkıntı yok renkler canlı cw sesi hiç yok sadece MPRT açarsanız hafif bir ses geliyor zaten MPRT açık kullanmakata çok mantıksız parlaklıktan bayağı yiyor geçen yaz bayağı önerilen bir modeldi fakat şu anda arasında çok fark olmasa da bulabileceğiniz daha iyi modellerin var olduğunu düşünüyorum konu oluşturmanız daha mantıklı olacaktır daha iyi öneriler alırsınız şöyle birkaç farklı seçenek sunayım.


Konu oluşturdum fakat 1 kişiden yanıt aldım. ASUS TUF Gaming VG249Q1R önerildi, araştırdım ve pek sevilmediğini gördüm. Attığınız monitörlerden Lenovo Legion hoşuma gitti. İnternet üzerinden garantisinde vs. sorun yaşamayacağım bir site biliyorsanız oradan satın alayım. Önceki monitörüm AOC C24G2A'e 24, İtopya'dan almıştım ama servis konusunda yardımcı olmadılar garantisi bittikten 1 ay sonra panelde sorun çıktı bozuldu. Ayni sorunu yaşamak istemiyorum tekrardan. Teşekkür ederim önerileriniz için.

IMG-20240122-WA0032.jpeg

Bu da bozulan monitör.
 
@synzeo Legion R25I30 güzel modeledir biraz göz gezdirdim genel olarak önerilen bir model bende şu an alacak olsam şahsen bu modeli tercih ederdim yine de size kalmış kendi fiyat bandındakilere göre biraz daha yüksek yenileme hızı ve ekran boyutu ile geliyor Hepsiburada'da indirimde şu an alabilirsiniz bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı