LG G2 mi Xperia z2 mi almalıyım?

Isinan sey telefon degil islemci. Metal telefonlarda daha cok hissedersiniz. Metal telefon kullanmadigim icin hangisi daha iyi dagitir isiyi bilemem. Telefonla oyun oynamadigim icin bu soruyu yanitlayamam. Ama telefon oyun oynarken isiniyor diyerek telefon secmek biraz garip olur.
 
Sony z2nin tek artisi kamerasi. Su gecirmez ozelligi bence telefonlarda gereksiz. Su altinda kullanmak isteyecegini dusunmuyorum. G3un kamera performansi da fazlasiyla iyi. Lazer odaklama sistemi de cabasi :) hic bu kadar hizli fotograf cekmemistim. Daha buyuk ekran. Daha ince tasarim. Daha sade ve guzel arayuz. Ekstra google play coplugundeki uygulamalara gerek yok. Saymakla bitermi fazlaliklari :)
 
Benim telefonum g3 neredeyse tüm gün internete bağlıyım wifi veya 3g ile arada oyun oynuyorum. benimkine normal kullanım denilebilir twitter, facebook, arada oyun (asphalt 8, dead trigger 2, modern combat 4, nfs most wanted gibi oyunlar), tüm gün internet erişimi 6 saat ekran süresi (%50 parlaklık) alıyorum. İlk geldiği gün batarya kötü oluyor. Bataryayı boşaltıp doldurdukça ömrü uzuyor. Benim telefonum 1 haftada topladı kendini 5 saat ve üzeri ekran süresi almaya başladım şimdi ise 6 saat ekran süresi alıyorum. Ekran, kamera, hoparlör 10 numara zaten. Isınma konusuna gelince tabiki her telefon gibi ısınıyor. Havalarda malum insanlar buharlaşacak neredeyse. Telefonum ısınıyor diye dert etmeye gerek yok her telefon ısınıyor hele ki böyle hava koşullarında. Rahatsız olmuyorum şahsen ben ısınmasından normaldir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı