LG G3 kasma ve yavaşlama

Furkan Kaşık

Hectopat
Katılım
23 Haziran 2014
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben Kliksa'dan 1399 tl'ye LG g3'ün 32 GB'lik sürümünü aldım.
Telefon elime geldiğinde normal olarak açtım ama ana ekranda hafif kasmalar vardı bende sıfırladım düzeldi gibi oldu. Daha sonra ben tüm kullanmadığım uygulamaları devredışı bıraktım. Hava durumu, LG health, smart notice vs. hepsini kapattım. Sadece Sosyal Medya uygulamaları var ama Facebook'u kaldırdım çok RAM yiyor diye. RAM'in 1 GB'ını sistem kullanmaya başladı. İlk geldiğinde 0,7 idi. Şu an kasmalarda arttı ve çok yavaşladı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olsanız. @Recep Baltaş abi yardımcı olabilir misin?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
tamam attım kasmalar falan baya düzeldi de hala ne yazık ki durdu hatası geliyor.
Hard reset(factory reset) attığına emin misin sen? Hard reset atılmış bir cihaz öyle saçma sapan hatalar vermemesi gerek eğer hard reset attığın halde telefondan memnun değilsen yetkili servise verip arıza talebi oluşturabilirsin.
Ama bana kalırsa biraz da sen abartıyorsun bu durumu, yazdıklarından onu anlıyorum. Fazla önyargı taşımadan kullanmaya çalış, zaten cihaz yağ gibi akan bir cihaz değil sonuçta. Öyle aşırı bir performans bekliyorsan yanlış telefonu almışsın dostum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
evet Hard reset attım. arada veriyor öyle hatalar. Kasmalar normal ise keşke almadan önce çok düşünseydim ama aldık bir kere . peki bu hatalar güncellemeyle düzelebilir mi?
 
İlk olarak orjinal olduğundan emin olun. Sonrasında pili şöyle iyi yapar yok ram bizim işimiz gibi 3. parti uygulamalar var ise sil. Birde tüm güncellemeleri yükleyin. Dediğim güncellemeler sistem güncellemeleri.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı